Engelsby_tjockare_vit_logo_med_text_01

Palvelut

Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi kun rakennat. Olemme Kemiönsaaren johtava rautakauppa ja meiltä saat parhaan palvelun.

Toimitamme tilaamasi tavarat kotiin juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Oma kuorma-automme takaa kotiinkuljetukset niin maalla kuin “meritse”. Meiltä voi myös lainata peräkärryn ja tilata levyjä mittatilauksina, sahaamme juuri sinulle sopivat palat. Tämä kaikki ammattitaidolla meidän todella pätevältä henkilökunnalta ja kaiken lisäksi kilpailukykyiseen hintaan.

  • Kotiinkuljetus
  • Peräkärryn lainaaminen
  • Levyjen sahaus
  • Keittiösuunnittelu
  • Ikkunat ja ovet mittatilauksina
  • Ekovilla puhalluskone
  • Ja paljon muuta

Älä epäröi ottaa yhteyttä niin keskustellaan lisää! Yhdessä teemme projektistasi onnistuneen.

Engelsby Verk lastbil

Yritys

Engelsbyn Tehtaat on perheyritys perustettu 1926 ja toimii puutavara- ja rakennusmateriaalialalla Kemiönsaarella. Kuulumme Rautanet ketjuun vuodesta 1999. Vuonna 1986 nykyinen omistaja Jörgen otti yrityksen ohjaimet käsiinsä ja on siitä asti johtanut yritystä ja tehnyt Engelsbyn Tehtaasta rautakaupan.

Puutavara on aina ollut ykkösasiamme, niin myös nyt. Kun yritys perustettiin yrityksellä oli oma saha, mistä myös yrityksen nimi on saanut alkunsa. Jörgenin aikana yritys on ottanut valtavia loikkia eteenpäin ja on muuttunut puutavaratalosta rautakaupaksi. Nykyään valikoimasta löydät melkein kaikki tarvitsemasi rakentamiseen.

Arvostamme asiakkaitamme ja hyvä asiakaspalvelu on yritykselle Sydän asia. Jos asiakas on tyytyväinen niin mekin olemme. Pyrimme laadukkaiden tavaroiden lisäksi palvelemaan asiakkaita tavanomaista paremmin.

Engelsbyn Tehtaat on perheyritys jonka juuret ovat Kemiönsaarella.

Olemme paikallinen rautakauppa juuri sinulle!

Kauppa

Kauppamme sijaitsee Sahatiellä Kemiön keskustassa. Pääset meille joko Vretantieltä tai Engelsby tieltä. Pihamme on tarpeeksi iso jotta pääset perävaunulla sujuvasti lastaamaan ja poistumaan pihalta ilman minkäänlaista ongelmaa.

Olemme painekyllästetyn puun (Kestopuu) myynnin johtava liike Kemiönsaarella.

On tärkeää että
asiakkaat ovat tyytyväisiä

Jörgen “Jöjjo” Törnqvist

Muutama meidän toimittajista

Ota yhteyttä

Aukioloajat

Ma-Pe 8.00-17.00
Lauantai 9.00-13.00

Käy

Sahatie 7, 25700 Kemiönsaari

Soita

+358 (0) 2 421 121

Ota yhteyttä

Jörgen

Hallituksen pj/Myyjä

jorgen @ engelsbyverk.fi

050 337 2246

Jens

Toimitusjohtaja/Myyjä

jens @ engelsbyverk.fi

040 507 5090

Jussi

Myyjä

jussi @ engelsbyverk.fi

42 11 21

Bobi

Myyjä

Benny

Kuljettaja